Reklama
  • Środa, 8 marca (15:05)

    Zioła pomocne przy odchudzaniu

Wymieszaj w pojemniku po 50 g morszczynu pęcherzykowatego, kory kruszyny, korzenia mniszka pospolitego, po 30 g naowocni fasoli oraz ziela skrzypu, dodaj 40 g ziela dziurawca. 1 łyżkę tak przygotowanej mieszanki ziołowej wsyp do rondelka, wlej 1 szklankę przegotowanej wody, zagotuj. Gdy zacznie wrzeć, zestaw z ognia i odstaw na 15 min, następnie przecedź.

Pij 3 razy dziennie po pół szklanki naparu 20 min przed jedzeniem. Zioła usprawniają trawienie.

Reklama

Domowym sposobem

Marek Bardadyn homeopata

Świat & Ludzie

Zobacz również

  • W maju zakwitają pięknymi kremowymi baldachami dzikie bzy. To okazja, by wybrać się na pachnące żniwa i stworzyć z nich wspaniałe syropy, toniki kosmetyczne, a nawet… zaskoczyć gości... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.