Reklama
  • Poniedziałek, 30 stycznia (13:05)

    Szczypiorek obniża cholesterol

Reklama

Zawiera duże ilości witaminy C, a zatem poprawia odporność. Dostarcza też sporo wzmacniającej włosy i paznokcie siarki, a także karotenu, obniżającego ciśnienie krwi oraz poziom cholesterolu.

Szczypiorek zalecany jest szczególnie skarżącym się na ogólne osłabienie i kłopoty z krążeniem.

Zieleninę powinno się jeść na surowo, gdyż podczas obróbki termicznej traci znaczną część swoich leczniczych właściwości.

Twoje Imperium

Zobacz również

  • Żółte zabarwienie skóry, białkówek oczu, błon śluzowych i narządów wewnętrznych to skutek bardzo wysokiego poziomu bilirubiny we krwi i odkładaniu się jej nadmiaru w tkankach. Bilirubina to... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.