Reklama
  • Piątek, 15 lutego 2013 (10:16)

    Rozdrobnij ok. 100 g kitu pszczelego (inaczej propolisu) i rozpuścić go w litrze wrzącego pełnotłustego mleka. Mieszaj go drewnianą łyżką przez około 10 min, przefiltruj przez złożoną kilkukrotnie gazę i odstaw do ostygnięcia.  Potem usuń warstwę wosku, która utworzy się na powierzchni i przechowuj w lodówce. Przyjmuj 2-3 razy dziennie po jednej łyżce, pół godziny po posiłku. Marek Bardadyn homeopata

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 15 lutego 2013 (10:14)

    Chcesz obniżyć gorączkę lub musisz się uspokoić? A może potrzebny ci środek moczopędny?

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 15 lutego 2013 (10:12)

    Chrzan to warzywo z rodziny…kapustowatych, które z uwagi na oryginalny smak i zapach używane jest głównie jako przyprawa.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 15 lutego 2013 (10:08)

    Zjadanie co najmniej trzech porcji truskawek i borówek amerykańskich tygodniowo może zmniejszyć ryzyko zawału serca u kobiet nawet o jedną trzecią.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 15 lutego 2013 (09:43)

    Cieciorka, ciecierzyca lub groch włoski – to określenia jednej i tej samej rośliny, która na Wschodzie jest podstawą wielu potraw.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 15 lutego 2013 (09:27)

    Witamina C, kwasy owocowe i unikalne substancje bakteriobójcze w żurawinie likwidują trądzik, pomagają w infekcji dróg moczowych, wybielają zęby i odżywiają cerę.

    Czytaj więcej Komentarzy:0